Pide pişirirken fırının sıcaklığına dikkat etmek gerçekten çok önemli değil mi? 220-260 °C arasında pişirmenin en uygun olduğunu duydum. Peki, bu sıcaklık aralığında pideyi pişirirken dikkat etmemiz gereken başka hangi noktalar var? Özellikle pişirme süresi ve fırının ortasında konumlandırma konuları hakkında daha fazla bilgi verir misin? Ayrıca, taş fırında pişirmenin tadı gerçekten de farklı mı? Bu konuda deneyimlerin neler?
Pide pişirirken fırının sıcaklığına dikkat etmek gerçekten çok önemli değil mi? 220-260 °C arasında pişirmenin en uygun olduğunu duydum. Peki, bu sıcaklık aralığında pideyi pişirirken dikkat etmemiz gereken başka hangi noktalar var? Özellikle pişirme süresi ve fırının ortasında konumlandırma konuları hakkında daha fazla bilgi verir misin? Ayrıca, taş fırında pişirmenin tadı gerçekten de farklı mı? Bu konuda deneyimlerin neler?
Cevap yaz