Pide hamurunun mayalı mı yoksa mayasız mı olması gerektiği konusunda gerçekten kararsız kaldığım zamanlar oldu. Özellikle acele bir şekilde pide hazırlamam gerektiğinde mayasız hamuru tercih ettim. Ancak, mayalı hamurun yumuşak ve hafif dokusunun tadını da unutmamak lazım. Sizce hangi durumda mayasız hamur daha uygun olur? Hızlı bir hazırlık için mi, yoksa farklı bir lezzet denemek için mi tercih edilmeli?
Pide hamurunun mayalı mı yoksa mayasız mı olması gerektiği konusunda gerçekten kararsız kaldığım zamanlar oldu. Özellikle acele bir şekilde pide hazırlamam gerektiğinde mayasız hamuru tercih ettim. Ancak, mayalı hamurun yumuşak ve hafif dokusunun tadını da unutmamak lazım. Sizce hangi durumda mayasız hamur daha uygun olur? Hızlı bir hazırlık için mi, yoksa farklı bir lezzet denemek için mi tercih edilmeli?
Cevap yaz