Tahinli pide hamuru tarifini okuduktan sonra hemen denemek istedim. Özellikle tahin ve susamın birleşimi bana çok cazip geliyor. Hamuru yoğururken ne kadar yapışkan olursa olsun, 10 dakika yoğurarak istediğim kıvama getirebilir miyim? Ayrıca, mayalanma süresi için ortam sıcaklığının etkisi beni düşündürüyor; eğer evde serin bir ortam varsa, bu beklenenden uzun sürer mi? Fırından çıkan pidelerin altın rengini alması için neye dikkat etmeliyim? Gerçekten bu tarifle hem lezzetli hem de sağlıklı bir şeyler hazırlamak mümkün mü?
Tahinli pide hamuru tarifini okuduktan sonra hemen denemek istedim. Özellikle tahin ve susamın birleşimi bana çok cazip geliyor. Hamuru yoğururken ne kadar yapışkan olursa olsun, 10 dakika yoğurarak istediğim kıvama getirebilir miyim? Ayrıca, mayalanma süresi için ortam sıcaklığının etkisi beni düşündürüyor; eğer evde serin bir ortam varsa, bu beklenenden uzun sürer mi? Fırından çıkan pidelerin altın rengini alması için neye dikkat etmeliyim? Gerçekten bu tarifle hem lezzetli hem de sağlıklı bir şeyler hazırlamak mümkün mü?
Cevap yaz