Yumuşak pide yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Hamurun mayalanma süresi mi, yoksa iç harcının hazırlanması mı? Özellikle iç harcı için sebzeleri seçerken su içeriği konusunda dikkat edilmesi gerektiği yazıyor, bu konuda farklı deneyimleriniz var mı? Ayrıca, pideyi pişirirken üzerinin nar gibi kızarması için zeytinyağı sürme önerisini denediniz mi?
Yumuşak pide yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Hamurun mayalanma süresi mi, yoksa iç harcının hazırlanması mı? Özellikle iç harcı için sebzeleri seçerken su içeriği konusunda dikkat edilmesi gerektiği yazıyor, bu konuda farklı deneyimleriniz var mı? Ayrıca, pideyi pişirirken üzerinin nar gibi kızarması için zeytinyağı sürme önerisini denediniz mi?
Cevap yaz