30 pide yapmak için 3 kg ile 4.5 kg kıyma kullanılması gerektiği belirtilmiş. Bu miktarın, pide başına ortalama 100-150 gram kıyma kullanımıyla hesaplandığı anlaşılıyor. Pide lezzetinin, kullanılan kıymanın yağ oranına bağlı olduğu da önemli bir detay. Kıyma seçerken %15-20 yağ oranına sahip olanların tercih edilmesi önerilmiş. Sizce, pide yaparken kıyma seçimi dışında hangi unsurlar lezzeti daha da artırabilir?
30 pide yapmak için 3 kg ile 4.5 kg kıyma kullanılması gerektiği belirtilmiş. Bu miktarın, pide başına ortalama 100-150 gram kıyma kullanımıyla hesaplandığı anlaşılıyor. Pide lezzetinin, kullanılan kıymanın yağ oranına bağlı olduğu da önemli bir detay. Kıyma seçerken %15-20 yağ oranına sahip olanların tercih edilmesi önerilmiş. Sizce, pide yaparken kıyma seçimi dışında hangi unsurlar lezzeti daha da artırabilir?
Cevap yaz