Mayasız tavuklu pide yaparken, hamurun yumuşak olmasını sağlamak için suyu yavaşça eklemek oldukça önemli. Sizce hamurun kıvamını tutturmak için ne kadar su eklemeyi önerirsiniz? Ayrıca, iç harcı hazırlarken baharatları damak zevkinize göre ayarlamak ne kadar etkili oluyor? Fırını önceden ısıtmak da pidelerin kabarması açısından önemli bir adım. Siz bu aşamada başka hangi detaylara dikkat ediyorsunuz?
Mayasız tavuklu pide yaparken, hamurun yumuşak olmasını sağlamak için suyu yavaşça eklemek oldukça önemli. Sizce hamurun kıvamını tutturmak için ne kadar su eklemeyi önerirsiniz? Ayrıca, iç harcı hazırlarken baharatları damak zevkinize göre ayarlamak ne kadar etkili oluyor? Fırını önceden ısıtmak da pidelerin kabarması açısından önemli bir adım. Siz bu aşamada başka hangi detaylara dikkat ediyorsunuz?
Cevap yaz