Tavuklu pide yapımında en çok hangi adımı zor buluyorsun? Hamurun mayalanması mı, harcın hazırlanması mı yoksa şekil verme aşaması mı daha karmaşık geliyor? Özellikle pidenin hamurunu açarken eşit kalınlıkta olmaya dikkat etmenin önemli olduğunu belirtiyor musun? Fırında pişirme süresini ayarlarken de dikkatli olmak gerek, değil mi? Pideyi pişirdikten sonra üzerine yumurta sarısı sürmek, gerçekten de ona güzel bir görünüm katıyor. Sen de bu pidenin en çok hangi kısmını seviyorsun?
Tavuklu pide yapımında en çok hangi adımı zor buluyorsun? Hamurun mayalanması mı, harcın hazırlanması mı yoksa şekil verme aşaması mı daha karmaşık geliyor? Özellikle pidenin hamurunu açarken eşit kalınlıkta olmaya dikkat etmenin önemli olduğunu belirtiyor musun? Fırında pişirme süresini ayarlarken de dikkatli olmak gerek, değil mi? Pideyi pişirdikten sonra üzerine yumurta sarısı sürmek, gerçekten de ona güzel bir görünüm katıyor. Sen de bu pidenin en çok hangi kısmını seviyorsun?
Cevap yaz