Kıymalı pide içi hazırlamak için gerekli malzemeleri görünce aklıma hemen bu lezzeti yapmak geldi. Özellikle soğan ve sarımsakların kavrulması sırasında evin içinde yayılacak olan o enfes koku düşüncesi bile insanı heyecanlandırıyor. Biber ve domatesin eklenmesiyle o renkli karışımın ortaya çıkması da oldukça keyifli. Dinlendirme kısmı ise lezzetlerin daha iyi birleşmesi için gerçekten önemli. Pideyi fırına vermeden önce bu aşamaları atlamamak gerek. Sonuçta ortaya çıkacak olan lezzet, yoğurt ve salata ile birlikte servis edildiğinde kesinlikle harika olacak! Bu tarife sadık kalıp biraz da kendi dokunuşlarımı eklersem, ortaya nasıl bir şey çıkacak merak ediyorum. Kıymalı pideyi yaparken en çok hangi malzemeleri eklemeyi tercih ediyorsunuz?
Kıymalı pide içi hazırlamak için gerekli malzemeleri görünce aklıma hemen bu lezzeti yapmak geldi. Özellikle soğan ve sarımsakların kavrulması sırasında evin içinde yayılacak olan o enfes koku düşüncesi bile insanı heyecanlandırıyor. Biber ve domatesin eklenmesiyle o renkli karışımın ortaya çıkması da oldukça keyifli. Dinlendirme kısmı ise lezzetlerin daha iyi birleşmesi için gerçekten önemli. Pideyi fırına vermeden önce bu aşamaları atlamamak gerek. Sonuçta ortaya çıkacak olan lezzet, yoğurt ve salata ile birlikte servis edildiğinde kesinlikle harika olacak! Bu tarife sadık kalıp biraz da kendi dokunuşlarımı eklersem, ortaya nasıl bir şey çıkacak merak ediyorum. Kıymalı pideyi yaparken en çok hangi malzemeleri eklemeyi tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz