Ev pidesi kıymalı tarifini denemek istiyorum, ama hamurun mayalanma süresi beni düşündürüyor. Acaba 1 saat gerçekten yeterli mi, yoksa daha uzun bir süre mi bekletmem gerek? Ayrıca iç harcı için kullandığınız baharatlar tam olarak hangi tatları veriyor, denemek için başka önerileriniz var mı? Pidenin üzerini yumurta sarısıyla kaplamak da güzel bir fikir, ama bunun yerine farklı bir sos kullanmayı düşündüm, sizce nasıl olur?
Ev pidesi kıymalı tarifini denemek istiyorum, ama hamurun mayalanma süresi beni düşündürüyor. Acaba 1 saat gerçekten yeterli mi, yoksa daha uzun bir süre mi bekletmem gerek? Ayrıca iç harcı için kullandığınız baharatlar tam olarak hangi tatları veriyor, denemek için başka önerileriniz var mı? Pidenin üzerini yumurta sarısıyla kaplamak da güzel bir fikir, ama bunun yerine farklı bir sos kullanmayı düşündüm, sizce nasıl olur?
Cevap yaz