Güveç pidesi yaparken tam olarak hangi aşamada zorlandığınızı merak ettim. Hamur hazırlarken mi, iç harcını oluştururken mi yoksa pişirme aşamasında mı? Özellikle iç harcın lezzetini nasıl buldunuz? Kıymanın ve sebzelerin uyumu gerçekten önemli. Fırında pişirme süresiyle ilgili herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Bu tarifteki aşamaları uygulamak gerçekten bir fazla zaman alıyor mu, yoksa tadı buna değiyor mu?
Güveç pidesi yaparken tam olarak hangi aşamada zorlandığınızı merak ettim. Hamur hazırlarken mi, iç harcını oluştururken mi yoksa pişirme aşamasında mı? Özellikle iç harcın lezzetini nasıl buldunuz? Kıymanın ve sebzelerin uyumu gerçekten önemli. Fırında pişirme süresiyle ilgili herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Bu tarifteki aşamaları uygulamak gerçekten bir fazla zaman alıyor mu, yoksa tadı buna değiyor mu?
Cevap yaz