Kaşarlı pideyi yaparken en çok hangi malzemelere dikkat ediyorsunuz? Hamurun kıvamını nasıl ayarlıyorsunuz? Rendelenmiş kaşar peynirinin yanında başka ne tür malzemeler eklemeyi tercih edersiniz? Ayrıca, pideyi fırında pişirirken en ideal sıcaklık ve süreyi nasıl buldunuz? Yanında yoğurt veya turşu ile servis etmenin lezzetini nasıl değerlendiriyorsunuz?
Kaşarlı pideyi yaparken en çok hangi malzemelere dikkat ediyorsunuz? Hamurun kıvamını nasıl ayarlıyorsunuz? Rendelenmiş kaşar peynirinin yanında başka ne tür malzemeler eklemeyi tercih edersiniz? Ayrıca, pideyi fırında pişirirken en ideal sıcaklık ve süreyi nasıl buldunuz? Yanında yoğurt veya turşu ile servis etmenin lezzetini nasıl değerlendiriyorsunuz?
Cevap yaz