Konya tahinli pideyi ilk kez denemek isteyen biri olarak merak ediyorum, bu lezzetli pideyi yapmak için hamur ve tahinli harcı hazırlarken en çok zorlandığınız kısımlar hangileri oldu? Özellikle hamurun mayalanma süreci size nasıl geldi, yeterince kabardı mı? Ayrıca tahinli harcı hazırlarken ceviz eklemeyi tercih ettiniz mi, yoksa sade mi yaptınız? Fırında pişerken kokusu nasıl yayıldı, aile üyelerinin tepkisi nasıldı?
Konya tahinli pideyi ilk kez denemek isteyen biri olarak merak ediyorum, bu lezzetli pideyi yapmak için hamur ve tahinli harcı hazırlarken en çok zorlandığınız kısımlar hangileri oldu? Özellikle hamurun mayalanma süreci size nasıl geldi, yeterince kabardı mı? Ayrıca tahinli harcı hazırlarken ceviz eklemeyi tercih ettiniz mi, yoksa sade mi yaptınız? Fırında pişerken kokusu nasıl yayıldı, aile üyelerinin tepkisi nasıldı?
Cevap yaz