Patates pidesi yapmak gerçekten harika bir fikir! Özellikle Kayseri mutfağının bu lezzetini denemek için sabırsızlanıyorum. Hamurun hazırlanışında dikkat edilmesi gereken püf noktaları çok önemli. Hamurun iyice yoğrulması gerektiği yazıyor, bu konuda ne kadar yoğurulması gerektiği hakkında bir deneyiminiz var mı? İç harcında kullanabileceğim baharatları kişisel zevkime göre değiştirebilirim, bu konuda önerileriniz neler? Fırın pişirme süresi de fırının tipine göre değişiyor, bu durumu nasıl aşabilirim? Patates pidesinin yanında yoğurt veya turşu sunmak güzel bir fikir, özellikle misafirler için nasıl sunum yapmayı planlıyorsunuz? Bu tarife eklemek istediğiniz başka özel bir malzeme var mı?
Patates pidesi yapmak gerçekten harika bir fikir! Özellikle Kayseri mutfağının bu lezzetini denemek için sabırsızlanıyorum. Hamurun hazırlanışında dikkat edilmesi gereken püf noktaları çok önemli. Hamurun iyice yoğrulması gerektiği yazıyor, bu konuda ne kadar yoğurulması gerektiği hakkında bir deneyiminiz var mı? İç harcında kullanabileceğim baharatları kişisel zevkime göre değiştirebilirim, bu konuda önerileriniz neler? Fırın pişirme süresi de fırının tipine göre değişiyor, bu durumu nasıl aşabilirim? Patates pidesinin yanında yoğurt veya turşu sunmak güzel bir fikir, özellikle misafirler için nasıl sunum yapmayı planlıyorsunuz? Bu tarife eklemek istediğiniz başka özel bir malzeme var mı?
Cevap yaz