Patlıcanlı kapalılı pideyi evde yapmayı çok istemiştim, malzemelerinizi hazırlarken dikkat etmeniz gereken püf noktaları gerçekten dikkate değer. Hamurun dinlendirilmesi gerektiğini bilmiyordum, bu sayede daha kabarık bir pide elde edeceğimi düşünerek bir adım öne geçeceğim. Patlıcanları tuzlu suda bekletmenin avantajlarından da faydalanmak harika bir fikir. Hamuru açarken ve harcı yerleştirirken dikkatli olmak önemli gözüküyor, umarım bu aşamada el becerilerimi de gösterebilirim. Son aşamada pidelerimin üzerini yumurta sarısı ile yağlamak da pek çok şeyi değiştirecektir. Sonuçta, ne kadar lezzetli olursa olsun, görünüş de önemli. Evde denemeler yapıp sevdiklerime sunmayı dört gözle bekliyorum! Herkes damak tadına uygun alternatifler üretebilecek mi merak ediyorum. Teşekkürler bu güzel tarif için!
Patlıcanlı kapalılı pideyi evde yapmayı çok istemiştim, malzemelerinizi hazırlarken dikkat etmeniz gereken püf noktaları gerçekten dikkate değer. Hamurun dinlendirilmesi gerektiğini bilmiyordum, bu sayede daha kabarık bir pide elde edeceğimi düşünerek bir adım öne geçeceğim. Patlıcanları tuzlu suda bekletmenin avantajlarından da faydalanmak harika bir fikir. Hamuru açarken ve harcı yerleştirirken dikkatli olmak önemli gözüküyor, umarım bu aşamada el becerilerimi de gösterebilirim. Son aşamada pidelerimin üzerini yumurta sarısı ile yağlamak da pek çok şeyi değiştirecektir. Sonuçta, ne kadar lezzetli olursa olsun, görünüş de önemli. Evde denemeler yapıp sevdiklerime sunmayı dört gözle bekliyorum! Herkes damak tadına uygun alternatifler üretebilecek mi merak ediyorum. Teşekkürler bu güzel tarif için!
Cevap yaz