Yumurtalı kaşarlı pideyi denemek istiyorum, malzemeleri ve adım adım tarifi oldukça net verilmiş. Hamurun mayalanma süresi beni biraz düşündürüyor, gerçekten 1 saat beklemek lezzetli bir sonuç elde etmemi sağlar mı? Pideyi pişirirken yumurtanın pişme süresi de önemli gibi görünüyor, nasıl bir kıvamda olmasını tercih edersiniz? Ayrıca, sucuk veya sebzeler ekleyerek farklı tatlar denemek fena bir fikir değil, bunu nasıl yapabilirim?
Yumurtalı kaşarlı pideyi denemek istiyorum, malzemeleri ve adım adım tarifi oldukça net verilmiş. Hamurun mayalanma süresi beni biraz düşündürüyor, gerçekten 1 saat beklemek lezzetli bir sonuç elde etmemi sağlar mı? Pideyi pişirirken yumurtanın pişme süresi de önemli gibi görünüyor, nasıl bir kıvamda olmasını tercih edersiniz? Ayrıca, sucuk veya sebzeler ekleyerek farklı tatlar denemek fena bir fikir değil, bunu nasıl yapabilirim?
Cevap yaz