Kıymalı pide yapımını denemek harika bir fikir! Hamurun dinlendirilmesi gerçekten önemli mi? Ben de hep hamur işlerinde bu aşamayı atlıyorum, ama pidenin kabarık olması için ne kadar etkili olduğunu merak ediyorum. Ayrıca, kıymalı harcı hazırlarken kesinlikle soğanı pembeleştirmenin lezzete katkısı olduğunu düşünüyorum. Başka hangi malzemeler ekleyerek harcı zenginleştirmeyi önerirsiniz? Pidenin üzerindeki yumurta sarısı da kesinlikle güzel bir görünüm katıyor. Pideleri fırından çıkarırken dikkat etmemiz gereken başka bir püf noktası var mı?
Kıymalı pide yapımını denemek harika bir fikir! Hamurun dinlendirilmesi gerçekten önemli mi? Ben de hep hamur işlerinde bu aşamayı atlıyorum, ama pidenin kabarık olması için ne kadar etkili olduğunu merak ediyorum. Ayrıca, kıymalı harcı hazırlarken kesinlikle soğanı pembeleştirmenin lezzete katkısı olduğunu düşünüyorum. Başka hangi malzemeler ekleyerek harcı zenginleştirmeyi önerirsiniz? Pidenin üzerindeki yumurta sarısı da kesinlikle güzel bir görünüm katıyor. Pideleri fırından çıkarırken dikkat etmemiz gereken başka bir püf noktası var mı?
Cevap yaz