Antep usulü şekerli peynirli pideyi denemek istiyorum, tarifteki adımlar oldukça açık fakat bu kadar çok malzeme kullanmak biraz göz korkutucu. Özellikle peynirli harcı hazırlarken tatlı bir lezzet elde etmek için ne kadar şeker eklemeliyim? Ayrıca, pideyi pişirirken dikkat etmem gereken özel bir nokta var mı? Fırından çıkınca kıvamı nasıl olmalı, yumuşak mı yoksa daha çıtır mı?
Antep usulü şekerli peynirli pideyi denemek istiyorum, tarifteki adımlar oldukça açık fakat bu kadar çok malzeme kullanmak biraz göz korkutucu. Özellikle peynirli harcı hazırlarken tatlı bir lezzet elde etmek için ne kadar şeker eklemeliyim? Ayrıca, pideyi pişirirken dikkat etmem gereken özel bir nokta var mı? Fırından çıkınca kıvamı nasıl olmalı, yumuşak mı yoksa daha çıtır mı?
Cevap yaz