Bir k�ymal� pideye ortalama ne kadar k�yma konulması gerektiğini merak ediyorum. Mesela, standart bir pide için 100-150 gram k�yma kullanıldığını biliyorum ama geniş ve kalın pide çeşitlerinde bu miktar 250-300 grama kadar çıkabiliyorsa, bu durumda nasıl bir denge sağlanmalı? Ayrıca, kişisel tercihler de bu miktarı etkiliyor mu? Pideyi hazırlarken dikkat edilmesi gereken başka unsurlar var mı?
Bir k�ymal� pideye ortalama ne kadar k�yma konulması gerektiğini merak ediyorum. Mesela, standart bir pide için 100-150 gram k�yma kullanıldığını biliyorum ama geniş ve kalın pide çeşitlerinde bu miktar 250-300 grama kadar çıkabiliyorsa, bu durumda nasıl bir denge sağlanmalı? Ayrıca, kişisel tercihler de bu miktarı etkiliyor mu? Pideyi hazırlarken dikkat edilmesi gereken başka unsurlar var mı?
Cevap yaz