Ramazan pidesinin lezzetini etkileyen unsurlar gerçekten çok ilginç. Sizce hangi fırının pidesi diğerlerinden daha fazla öne çıkıyor? Özellikle İstanbul'daki Çınar Fırını'nın ince kabuklu ve yumuşak iç yapısı hakkında duyduklarım beni çok meraklandırıyor. Ayrıca, Ankara'daki Geleneksel Fırın'ın özel un ve su ile hazırlanan pideleri hakkında da çok şey duydum. Sizce bu fırınlar arasında seçim yaparken hangi kriterlere dikkat etmek lazım?
Ramazan pidesinin lezzetini etkileyen unsurlar gerçekten çok ilginç. Sizce hangi fırının pidesi diğerlerinden daha fazla öne çıkıyor? Özellikle İstanbul'daki Çınar Fırını'nın ince kabuklu ve yumuşak iç yapısı hakkında duyduklarım beni çok meraklandırıyor. Ayrıca, Ankara'daki Geleneksel Fırın'ın özel un ve su ile hazırlanan pideleri hakkında da çok şey duydum. Sizce bu fırınlar arasında seçim yaparken hangi kriterlere dikkat etmek lazım?
Cevap yaz