Kavurma kaşarlı pideyi denemek istiyorum ama ilk adımları atarken en çok merak ettiğim şey, kavurmayı hazırlarken etin ne kadar pişmesi gerektiği. Yumuşak bir sonuç elde etmek için yüksek ateşte mi yoksa kısık ateşte mi pişirmeliyim? Ayrıca, hamurun mayalanma süresi yeterli mi, yoksa daha uzun bir süre bekletmek mi faydalı olur? Sonuçta, pideyi en lezzetli şekilde hazırlamak için hangi detaylara dikkat etmeliyim?
Kavurma kaşarlı pideyi denemek istiyorum ama ilk adımları atarken en çok merak ettiğim şey, kavurmayı hazırlarken etin ne kadar pişmesi gerektiği. Yumuşak bir sonuç elde etmek için yüksek ateşte mi yoksa kısık ateşte mi pişirmeliyim? Ayrıca, hamurun mayalanma süresi yeterli mi, yoksa daha uzun bir süre bekletmek mi faydalı olur? Sonuçta, pideyi en lezzetli şekilde hazırlamak için hangi detaylara dikkat etmeliyim?
Cevap yaz