Kıymalı kır pidesinin tarifini okuduktan sonra hemen mutfağa atlayasım geldi! Özellikle hamurun ince ve çıtır dokusunun, iç harcının lezzetiyle birleşmesi beni çok heyecanlandırıyor. Kıymalı harcı hazırlarken soğan ve yeşil biberin kavrulması aşamasında o yayılan kokuların nasıl olacağını hayal edebiliyorum. Fırında pişerken evin mis gibi kokması da cabası! Sizce de yanında yoğurt veya turşu ile servis etmek harika bir fikir değil mi? Misafirler için yapılacak en güzel ikramlardan biri olacağı kesin. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Kıymalı kır pidesinin tarifini okuduktan sonra hemen mutfağa atlayasım geldi! Özellikle hamurun ince ve çıtır dokusunun, iç harcının lezzetiyle birleşmesi beni çok heyecanlandırıyor. Kıymalı harcı hazırlarken soğan ve yeşil biberin kavrulması aşamasında o yayılan kokuların nasıl olacağını hayal edebiliyorum. Fırında pişerken evin mis gibi kokması da cabası! Sizce de yanında yoğurt veya turşu ile servis etmek harika bir fikir değil mi? Misafirler için yapılacak en güzel ikramlardan biri olacağı kesin. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz