Mayasız pide hakkında okuduklarımdan sonra, gerçekten merak ettim. Bu pideyi yaparken kullandığınız malzemeler tam olarak neler? Özellikle iç harcı konusunda önerileriniz var mı? Kıymalı veya peynirli yapmayı düşündüm ama sebzeli olanı da denemek istiyorum. Hamurun yapılışı ve dinlendirilmesi aşamaları oldukça ilginç görünüyor. Pidenin pişirme süresi ve sıcaklığı hakkında daha fazla bilgi verir misiniz? Sonuçta, evde yapmayı planlıyorum ve en iyi tadı almak için dikkat etmem gereken noktalar neler?
Mayasız pide hakkında okuduklarımdan sonra, gerçekten merak ettim. Bu pideyi yaparken kullandığınız malzemeler tam olarak neler? Özellikle iç harcı konusunda önerileriniz var mı? Kıymalı veya peynirli yapmayı düşündüm ama sebzeli olanı da denemek istiyorum. Hamurun yapılışı ve dinlendirilmesi aşamaları oldukça ilginç görünüyor. Pidenin pişirme süresi ve sıcaklığı hakkında daha fazla bilgi verir misiniz? Sonuçta, evde yapmayı planlıyorum ve en iyi tadı almak için dikkat etmem gereken noktalar neler?
Cevap yaz