Pastane kır pidesinin yapılış aşamalarını okuduktan sonra, gerçekten de bu lezzeti evde denemek istiyorum. Özellikle hamurun mayalanma süresi ve iç harcının hazırlanışındaki detaylar oldukça dikkat çekici. Kıymanın yanı sıra yeşil biber ve domates kullanılması, pidenin lezzetini zenginleştirecek gibi görünüyor. Ayrıca, üzerine susam veya çörek otu serpmek fikri de harika! Fırında pişirme süresi ve sıcak servis önerisi, pideyi en iyi şekilde sunmak için önemli detaylar. Denedikten sonra nasıl bir tat aldığımı merak ediyorum, umarım güzel olur!
Pastane kır pidesinin yapılış aşamalarını okuduktan sonra, gerçekten de bu lezzeti evde denemek istiyorum. Özellikle hamurun mayalanma süresi ve iç harcının hazırlanışındaki detaylar oldukça dikkat çekici. Kıymanın yanı sıra yeşil biber ve domates kullanılması, pidenin lezzetini zenginleştirecek gibi görünüyor. Ayrıca, üzerine susam veya çörek otu serpmek fikri de harika! Fırında pişirme süresi ve sıcak servis önerisi, pideyi en iyi şekilde sunmak için önemli detaylar. Denedikten sonra nasıl bir tat aldığımı merak ediyorum, umarım güzel olur!
Cevap yaz