Patlıcanlı tepsi pidesinin tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Öncelikle, hamurun mayalanma süresi için ortam sıcaklığının etkisi gerçekten önemli mi? Yani sıcak bir ortamda daha mı hızlı mayalanır? Ayrıca, patlıcan harcına kıyma eklemek isteyenler için nasıl bir kıyma önerirsiniz? Kıyma kullanımı pidenin lezzetini nasıl etkiler? Son olarak, pideyi fırın yerine ocakta pişirmenin püf noktaları nelerdir? Bu tarifin pratikliği beni cezbetti, denemek istiyorum!
Patlıcanlı tepsi pidesinin tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Öncelikle, hamurun mayalanma süresi için ortam sıcaklığının etkisi gerçekten önemli mi? Yani sıcak bir ortamda daha mı hızlı mayalanır? Ayrıca, patlıcan harcına kıyma eklemek isteyenler için nasıl bir kıyma önerirsiniz? Kıyma kullanımı pidenin lezzetini nasıl etkiler? Son olarak, pideyi fırın yerine ocakta pişirmenin püf noktaları nelerdir? Bu tarifin pratikliği beni cezbetti, denemek istiyorum!
Cevap yaz