Tavuklu pideyi yaparken hamurun kıvamını nasıl ayarladınız? Ben de ilk denememde hamurun yapışkan olup olmadığını anlamakta zorlandım. İç harcındaki tavuk etini marine etmenin lezzeti artırdığına dair öneriniz gerçekten ilginç. Pideyi pişirirken fırın sıcaklığını nasıl ayarladınız? Kenarlarının altın rengini alması için ne kadar süre pişirdiniz? Ayrıca, farklı sebzeler ekleyerek iç harcı zenginleştirme fikrini de denemek istiyorum; hangi sebzeleri önerirsiniz?
Tavuklu pideyi yaparken hamurun kıvamını nasıl ayarladınız? Ben de ilk denememde hamurun yapışkan olup olmadığını anlamakta zorlandım. İç harcındaki tavuk etini marine etmenin lezzeti artırdığına dair öneriniz gerçekten ilginç. Pideyi pişirirken fırın sıcaklığını nasıl ayarladınız? Kenarlarının altın rengini alması için ne kadar süre pişirdiniz? Ayrıca, farklı sebzeler ekleyerek iç harcı zenginleştirme fikrini de denemek istiyorum; hangi sebzeleri önerirsiniz?
Cevap yaz