Asil pide hakkında bu kadar bilgi edinmek gerçekten ilginç. Özellikle Anadolu mutfağındaki yeri ve farklı malzemelerle hazırlanışı beni çok etkiliyor. Pide restoranlarının yoğun olduğu şehirler arasında Kayseri ve Gaziantep'in isimlerini duyunca aklıma orada yediğim lezzetler geliyor. Kıymalı ve sucuklu pideyi denemiştim, lezzetleri hâlâ damağımda. Sizce hangi çeşit pide en çok tercih ediliyor? Özellikle yerel malzemelerle yapılanlar herhalde bir başka güzel oluyor, değil mi?
Asil pide hakkında bu kadar bilgi edinmek gerçekten ilginç. Özellikle Anadolu mutfağındaki yeri ve farklı malzemelerle hazırlanışı beni çok etkiliyor. Pide restoranlarının yoğun olduğu şehirler arasında Kayseri ve Gaziantep'in isimlerini duyunca aklıma orada yediğim lezzetler geliyor. Kıymalı ve sucuklu pideyi denemiştim, lezzetleri hâlâ damağımda. Sizce hangi çeşit pide en çok tercih ediliyor? Özellikle yerel malzemelerle yapılanlar herhalde bir başka güzel oluyor, değil mi?
Cevap yaz