Evde otlu pide yapmaya karar verdiğimde, tarifin bu kadar pratik olacağını düşünmemiştim. Hamurun hazırlanışı aşamasında mayanın aktifleşmesi için beklemek biraz sabır gerektirse de, sonrasında o yumuşacık hamuru yoğurmak çok keyifliydi. İçi için taze otları doğrayıp beyaz peynirle karıştırmak, mutfağıma harika bir koku yaydı. Pideleri şekillendirirken, kenarları kapatmak biraz zor olsa da, sonunda ortaya çıkan görüntü beni çok mutlu etti. Fırında pişerken o mis gibi kokuyu duymak ise tarife olan sevgimi artırdı. Gerçekten de evde yapması çok kolay ve lezzetli bir seçenek olmuş. Denemek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim!
Evde otlu pide yapmaya karar verdiğimde, tarifin bu kadar pratik olacağını düşünmemiştim. Hamurun hazırlanışı aşamasında mayanın aktifleşmesi için beklemek biraz sabır gerektirse de, sonrasında o yumuşacık hamuru yoğurmak çok keyifliydi. İçi için taze otları doğrayıp beyaz peynirle karıştırmak, mutfağıma harika bir koku yaydı. Pideleri şekillendirirken, kenarları kapatmak biraz zor olsa da, sonunda ortaya çıkan görüntü beni çok mutlu etti. Fırında pişerken o mis gibi kokuyu duymak ise tarife olan sevgimi artırdı. Gerçekten de evde yapması çok kolay ve lezzetli bir seçenek olmuş. Denemek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim!
Cevap yaz