Giresun'un meşhur peynirli pidesini yapmayı denediniz mi? Hamurunu hazırlarken dikkat etmeniz gereken en önemli noktaların başında dinlendirme süresi geliyor. Pide hamurunun yumuşak bir kıvam alması için dinlendirilmesi şart. Peki, peynirli harcı hazırlarken hangi peynirleri tercih ettiniz? Beyaz peynir mi yoksa tulum peyniri mi daha lezzetli oluyor sizce? Ayrıca, pideyi pişirirken taş fırın kullanmanın lezzeti nasıl etkilediğini düşündünüz mü? Yanında yoğurt veya ayranla servis etmek gerçekten tadı artırıyor mu, yoksa başka bir öneriniz var mı?
Giresun'un meşhur peynirli pidesini yapmayı denediniz mi? Hamurunu hazırlarken dikkat etmeniz gereken en önemli noktaların başında dinlendirme süresi geliyor. Pide hamurunun yumuşak bir kıvam alması için dinlendirilmesi şart. Peki, peynirli harcı hazırlarken hangi peynirleri tercih ettiniz? Beyaz peynir mi yoksa tulum peyniri mi daha lezzetli oluyor sizce? Ayrıca, pideyi pişirirken taş fırın kullanmanın lezzeti nasıl etkilediğini düşündünüz mü? Yanında yoğurt veya ayranla servis etmek gerçekten tadı artırıyor mu, yoksa başka bir öneriniz var mı?
Cevap yaz