Kıymalı içli pideyi yapma aşamasında en çok zorlandığınız nokta neresi oldu? Hamurun mayalanma süresi mi, yoksa iç harcını hazırlarken kullandığınız baharatlar mı? Özellikle hangi malzemeleri kullanarak farklı lezzetler elde ettiniz? Bu tarife ek olarak başka hangi malzemeleri deneyerek farklı tatlar yakalamayı düşündünüz? Ayrıca, pideyi fırından çıkardıktan sonra tereyağı sürmenin lezzeti artıracağını düşünmekte misiniz?
Kıymalı içli pideyi yapma aşamasında en çok zorlandığınız nokta neresi oldu? Hamurun mayalanma süresi mi, yoksa iç harcını hazırlarken kullandığınız baharatlar mı? Özellikle hangi malzemeleri kullanarak farklı lezzetler elde ettiniz? Bu tarife ek olarak başka hangi malzemeleri deneyerek farklı tatlar yakalamayı düşündünüz? Ayrıca, pideyi fırından çıkardıktan sonra tereyağı sürmenin lezzeti artıracağını düşünmekte misiniz?
Cevap yaz