Kıyma pide hamurunu mayalı mı, mayasız mı yapmak gerektiği konusunda kesin bir tercih yapmak zor. Benim tercihim genellikle mayalı hamurdan yana. Çünkü mayalı hamur, pideyi daha hafif ve lezzetli hale getiriyor. Ancak, zaman sıkıntısı olanlar için mayasız hamur pratik bir çözüm sunuyor. Özellikle yoğun bir doku arzulayanlar mayasız hamuru tercih edebilir. Siz hangi hamur türünü denemeyi düşünüyorsunuz?
Kıyma pide hamurunu mayalı mı, mayasız mı yapmak gerektiği konusunda kesin bir tercih yapmak zor. Benim tercihim genellikle mayalı hamurdan yana. Çünkü mayalı hamur, pideyi daha hafif ve lezzetli hale getiriyor. Ancak, zaman sıkıntısı olanlar için mayasız hamur pratik bir çözüm sunuyor. Özellikle yoğun bir doku arzulayanlar mayasız hamuru tercih edebilir. Siz hangi hamur türünü denemeyi düşünüyorsunuz?
Cevap yaz