Kıymalı pide içinin önceden pişirilip pişirilmeyeceği konusunu merak ediyorum. Özellikle lezzet geliştirme ve hamurun yumuşamasını engelleme gibi avantajları varmış. Ancak iç harcının kuruması riski de dikkatimi çekti. Sizce hangi durumlarda ön pişirme yapılması daha faydalı olur? Ayrıca, malzeme seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir?
Kıymalı pide içinin önceden pişirilip pişirilmeyeceği konusunu merak ediyorum. Özellikle lezzet geliştirme ve hamurun yumuşamasını engelleme gibi avantajları varmış. Ancak iç harcının kuruması riski de dikkatimi çekti. Sizce hangi durumlarda ön pişirme yapılması daha faydalı olur? Ayrıca, malzeme seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir?
Cevap yaz