Küçük kıymalı pide tarifini okuduktan sonra, yapmayı düşündüm. Hamurun hazırlanışı ve iç harcın tarifindeki detaylar oldukça açıklayıcı. Özellikle mayayı aktive etme süreci benim için önemli, çünkü hamurun kabarması lezzeti etkiliyor. İç harcında kullanılan baharatların damak zevkine göre değişebilmesi de güzel bir seçenek sunuyor. Pidelerin üzerine yumurta sarısı sürmek ve susam eklemek, görünümünü de güzelleştiriyor. Pideyi sıcak servis etmenin yanı sıra yanında yoğurt veya ayran önerisi de hoşuma gitti. Artan pideleri buzdolabında saklayabilmek de pratik bir detay. Bu tarife göre yapmayı planlıyorum, umarım lezzetli olur!
Küçük kıymalı pide tarifini okuduktan sonra, yapmayı düşündüm. Hamurun hazırlanışı ve iç harcın tarifindeki detaylar oldukça açıklayıcı. Özellikle mayayı aktive etme süreci benim için önemli, çünkü hamurun kabarması lezzeti etkiliyor. İç harcında kullanılan baharatların damak zevkine göre değişebilmesi de güzel bir seçenek sunuyor. Pidelerin üzerine yumurta sarısı sürmek ve susam eklemek, görünümünü de güzelleştiriyor. Pideyi sıcak servis etmenin yanı sıra yanında yoğurt veya ayran önerisi de hoşuma gitti. Artan pideleri buzdolabında saklayabilmek de pratik bir detay. Bu tarife göre yapmayı planlıyorum, umarım lezzetli olur!
Cevap yaz