Ramazan'da mayasız pide yapmanın bu kadar pratik olduğunu bilmiyordum. Hamurun dinlendirilmesi aşamasının lezzet açısından etkili olduğunu öğrenmek ilginç. Acaba hamuru yoğururken başka hangi malzemeleri ekleyerek farklı tatlar elde edebilirim? Ayrıca pişirme süresi konusunda dikkat etmem gereken başka noktalar var mı? Pidelerin üzerine ekleyebileceğim alternatif malzemeler hakkında önerileriniz var mı?
Ramazan'da mayasız pide yapmanın bu kadar pratik olduğunu bilmiyordum. Hamurun dinlendirilmesi aşamasının lezzet açısından etkili olduğunu öğrenmek ilginç. Acaba hamuru yoğururken başka hangi malzemeleri ekleyerek farklı tatlar elde edebilirim? Ayrıca pişirme süresi konusunda dikkat etmem gereken başka noktalar var mı? Pidelerin üzerine ekleyebileceğim alternatif malzemeler hakkında önerileriniz var mı?
Cevap yaz