Trabzon Görele pidesini hiç denediniz mi? İnce hamuru ve zengin iç harcıyla nasıl bir lezzet sunduğunu merak ediyorum. Özellikle taş fırında pişirilmesi, ona ayrı bir tat katıyormuş gibi geliyor. İç harcını kýyma, peynir veya patatesle seçmek de oldukça keyifli bir seçenek. Sizce en lezzetli olanı hangisi? Ayrıca, pideyi sıcak servis etmenin önemi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanında ayran veya salata ile sunulması da çok güzel bir fikir. Bu tarife sadık kalıp evde yapmak ne kadar eğlenceli olurdu, değil mi?
Trabzon Görele pidesini hiç denediniz mi? İnce hamuru ve zengin iç harcıyla nasıl bir lezzet sunduğunu merak ediyorum. Özellikle taş fırında pişirilmesi, ona ayrı bir tat katıyormuş gibi geliyor. İç harcını kýyma, peynir veya patatesle seçmek de oldukça keyifli bir seçenek. Sizce en lezzetli olanı hangisi? Ayrıca, pideyi sıcak servis etmenin önemi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanında ayran veya salata ile sunulması da çok güzel bir fikir. Bu tarife sadık kalıp evde yapmak ne kadar eğlenceli olurdu, değil mi?
Cevap yaz