Kaşarlı yumurtalı pide tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Hamurun mayalanması için 1 saat beklemek yeterli mi? Özellikle soğuk havalarda bu süreyi uzatmak gerekebilir mi? Ayrıca, yumurtaların sarısının pidelerin ortasında kalması için özel bir teknik var mı, yoksa sadece dikkat etmek yeterli mi? Son olarak, pideyi fırından çıkardıktan sonra nasıl bir sunum yaparsak daha şık bir görünüm elde edebiliriz?
Kaşarlı yumurtalı pide tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Hamurun mayalanması için 1 saat beklemek yeterli mi? Özellikle soğuk havalarda bu süreyi uzatmak gerekebilir mi? Ayrıca, yumurtaların sarısının pidelerin ortasında kalması için özel bir teknik var mı, yoksa sadece dikkat etmek yeterli mi? Son olarak, pideyi fırından çıkardıktan sonra nasıl bir sunum yaparsak daha şık bir görünüm elde edebiliriz?
Cevap yaz