Kıymalı pide harcının tariflerini okuduktan sonra aklımda bazı sorular var. Klasik kıymalı pide tarifinde soğanları pembeleşene kadar kavurmak önemli mi? Belirli bir süre var mı yoksa rengi değişene kadar mı kavurmalıyım? Ayrıca, baharatlı kıymalı pide tarifinde sumak eklemenin tadı nasıl etkiliyor? Genelde sumak kullanmadan yapıyordum, denemeye değer mi? Sebzeli kıymalı pide tarifinde hangi sebzeleri eklemeyi önerirsiniz? Kendi deneyimlerinizle bu tarifleri zenginleştirmek için başka neler ekleyebilirim?
Kıymalı pide harcının tariflerini okuduktan sonra aklımda bazı sorular var. Klasik kıymalı pide tarifinde soğanları pembeleşene kadar kavurmak önemli mi? Belirli bir süre var mı yoksa rengi değişene kadar mı kavurmalıyım? Ayrıca, baharatlı kıymalı pide tarifinde sumak eklemenin tadı nasıl etkiliyor? Genelde sumak kullanmadan yapıyordum, denemeye değer mi? Sebzeli kıymalı pide tarifinde hangi sebzeleri eklemeyi önerirsiniz? Kendi deneyimlerinizle bu tarifleri zenginleştirmek için başka neler ekleyebilirim?
Cevap yaz