Kıymalı pide iç harcının hazırlanmasında dikkat edilmesi gerekenleri okuduktan sonra, özellikle kıymanın seçimi konusunda nasıl bir yol izlenmesi gerektiği beni düşündürdü. Taze kıyma seçimi gerçekten çok önemli, peki sizce evde kıyma çekmek mi yoksa güvenilir bir kasaptan almak mı daha iyi? Ayrıca, soğanların kavrulması sırasında hangi yağı kullanmak daha lezzetli sonuç veriyor? Baharatların eklenmesi de harcın lezzetini etkiliyor, hangi baharatları kullanmayı tercih ediyorsunuz?
Kıymalı pide iç harcının hazırlanmasında dikkat edilmesi gerekenleri okuduktan sonra, özellikle kıymanın seçimi konusunda nasıl bir yol izlenmesi gerektiği beni düşündürdü. Taze kıyma seçimi gerçekten çok önemli, peki sizce evde kıyma çekmek mi yoksa güvenilir bir kasaptan almak mı daha iyi? Ayrıca, soğanların kavrulması sırasında hangi yağı kullanmak daha lezzetli sonuç veriyor? Baharatların eklenmesi de harcın lezzetini etkiliyor, hangi baharatları kullanmayı tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz