Mayasız ıspanaklı pide tarifini denemek istiyorum ama hamur yaparken en çok hangi noktaya dikkat etmem lazım? Su eklerken ne kadar eklemeliyim? Ayrıca, harcın pişirilmesi sırasında ıspanakların ne kadar sönmesi gerektiğini nasıl anlayabilirim? Yumurta sarısını sürmeden önce pideyi nasıl şekillendirmeliyim? Her adımı doğru yapmak için önerilerin var mı?
Mayasız ıspanaklı pide tarifini denemek istiyorum ama hamur yaparken en çok hangi noktaya dikkat etmem lazım? Su eklerken ne kadar eklemeliyim? Ayrıca, harcın pişirilmesi sırasında ıspanakların ne kadar sönmesi gerektiğini nasıl anlayabilirim? Yumurta sarısını sürmeden önce pideyi nasıl şekillendirmeliyim? Her adımı doğru yapmak için önerilerin var mı?
Cevap yaz