Bu tarifte tam ölçülü ramazan pidesi yapımını öğrenmek çok heyecan verici! Pide hamurunu hazırlarken mayanın aktifleşmesi için bekletme adımını çok önemli buluyorum. Sizce de hamurun kıvamı ne kadar önemli? Ayrıca, pideleri şekillendirirken kesikler atmanın kabarmasını sağladığını duymak ilginç. Daha önce hiç denediniz mi? Fırından çıkan pidelerin üzerinin altın rengi alması ne kadar güzel bir görüntü oluşturuyor! Yanında ne tür bir zeytin ya da peynir tercih edersiniz? Ekstra bilgilerde bahsedilen yoğurt veya süt ekleme fikri, pidenin dokusunu zenginleştirmek için harika bir öneri gibi görünüyor. Daha önce bu tarz bir ekleme yaptınız mı?
Bu tarifte tam ölçülü ramazan pidesi yapımını öğrenmek çok heyecan verici! Pide hamurunu hazırlarken mayanın aktifleşmesi için bekletme adımını çok önemli buluyorum. Sizce de hamurun kıvamı ne kadar önemli? Ayrıca, pideleri şekillendirirken kesikler atmanın kabarmasını sağladığını duymak ilginç. Daha önce hiç denediniz mi? Fırından çıkan pidelerin üzerinin altın rengi alması ne kadar güzel bir görüntü oluşturuyor! Yanında ne tür bir zeytin ya da peynir tercih edersiniz? Ekstra bilgilerde bahsedilen yoğurt veya süt ekleme fikri, pidenin dokusunu zenginleştirmek için harika bir öneri gibi görünüyor. Daha önce bu tarz bir ekleme yaptınız mı?
Cevap yaz