Antep usulü pide yaparken hangi et malzemelerini tercih ettiniz? Kıyma kullanmayı mı yoksa parça et mi? Etin kalitesi gerçekten de pide lezzetini çok etkiliyor. Sebzelerden hangilerini kullanmayı düşünüyorsunuz? Soğan ve biberle birlikte domates eklemek lezzeti artırıyor mu? Baharatları ayarlarken hangi tatları deniyorsunuz? Kimyon ve pul biber eklemek, pideye gerçekten farklı bir aroma katıyor. Hamur kısmında un ve yaş maya kullanmak önemli, pidenizin kabarık olması için yeterince dinlendirdiniz mi? Ekstra malzeme olarak peynir veya çam fıstığı eklemek fikri hoşunuza gidiyor mu? Antep usulü pideyi hazırlarken en çok hangi aşamada zorlanıyorsunuz?
Antep usulü pide yaparken hangi et malzemelerini tercih ettiniz? Kıyma kullanmayı mı yoksa parça et mi? Etin kalitesi gerçekten de pide lezzetini çok etkiliyor. Sebzelerden hangilerini kullanmayı düşünüyorsunuz? Soğan ve biberle birlikte domates eklemek lezzeti artırıyor mu? Baharatları ayarlarken hangi tatları deniyorsunuz? Kimyon ve pul biber eklemek, pideye gerçekten farklı bir aroma katıyor. Hamur kısmında un ve yaş maya kullanmak önemli, pidenizin kabarık olması için yeterince dinlendirdiniz mi? Ekstra malzeme olarak peynir veya çam fıstığı eklemek fikri hoşunuza gidiyor mu? Antep usulü pideyi hazırlarken en çok hangi aşamada zorlanıyorsunuz?
Cevap yaz