Kavurmalı pide tarifini görünce hemen denemek istedim! Hamur hazırlığı sırasında unun ortasını havuz gibi açmak gerçekten işe yarıyor mu? Kendi yaptığım hamur genelde çok sert kalıyor. Ayrıca, kavurma için kuzu eti kullanmanın lezzeti artıracağını duydum, bu doğru mu? Pidenin pişirme süresi tam olarak ne kadar olmalı ki içi iyi pişsin ama dışı da yanmasın? Fırından çıkınca üzerine biraz tereyağı sürmek de güzel bir fikir olabilir mi? Bu tarifi denedikten sonra misafirlerimden nasıl geri dönüşler alacağımı merak ediyorum.
Kavurmalı pide tarifini görünce hemen denemek istedim! Hamur hazırlığı sırasında unun ortasını havuz gibi açmak gerçekten işe yarıyor mu? Kendi yaptığım hamur genelde çok sert kalıyor. Ayrıca, kavurma için kuzu eti kullanmanın lezzeti artıracağını duydum, bu doğru mu? Pidenin pişirme süresi tam olarak ne kadar olmalı ki içi iyi pişsin ama dışı da yanmasın? Fırından çıkınca üzerine biraz tereyağı sürmek de güzel bir fikir olabilir mi? Bu tarifi denedikten sonra misafirlerimden nasıl geri dönüşler alacağımı merak ediyorum.
Cevap yaz