Kıymalı pide yapımında en çok hangi aşama sizi zorluyor? Özellikle hamur yoğurma ya da iç harcın hazırlanması kısmında herhangi bir sorunla karşılaşıyor musunuz? Belki de fırında pişirme süresini ayarlamakta zorlanıyorsunuzdur. Bu tarifteki adımları takip ederken hangi noktada daha fazla bilgiye ihtiyaç duyduğunuzu merak ediyorum. Evde yaptığınızda dışarıda yediklerinizden daha lezzetli olduğu kesin. Pide yapmanın keyfini çıkarmak için hangi malzemeleri kullanıyorsunuz?
Kıymalı pide yapımında en çok hangi aşama sizi zorluyor? Özellikle hamur yoğurma ya da iç harcın hazırlanması kısmında herhangi bir sorunla karşılaşıyor musunuz? Belki de fırında pişirme süresini ayarlamakta zorlanıyorsunuzdur. Bu tarifteki adımları takip ederken hangi noktada daha fazla bilgiye ihtiyaç duyduğunuzu merak ediyorum. Evde yaptığınızda dışarıda yediklerinizden daha lezzetli olduğu kesin. Pide yapmanın keyfini çıkarmak için hangi malzemeleri kullanıyorsunuz?
Cevap yaz