Pide yaparken en çok hangi adımda zorlandınız? Hamurun mayalanması mı yoksa iç harcını hazırlamak mı? Özellikle iç harcını hazırlarken hangi malzemeleri tercih ediyorsunuz? Ben genelde kıymalı yapmayı seviyorum ama peynirli de harika oluyor. Fırında pişirme süresiyle ilgili bir ipucunuz var mı? Kenarlarının altın rengi alması için ne kadar dikkat ediyorsunuz?
Pide yaparken en çok hangi adımda zorlandınız? Hamurun mayalanması mı yoksa iç harcını hazırlamak mı? Özellikle iç harcını hazırlarken hangi malzemeleri tercih ediyorsunuz? Ben genelde kıymalı yapmayı seviyorum ama peynirli de harika oluyor. Fırında pişirme süresiyle ilgili bir ipucunuz var mı? Kenarlarının altın rengi alması için ne kadar dikkat ediyorsunuz?
Cevap yaz