Tavuklu pide yapmaya karar verdiğimde, ilk aklıma gelen şey, iç harcı için en iyi tavuk etini nasıl hazırlayacağım oldu. Tavuk etini haşlamak mı yoksa ızgara yapmak mı daha lezzetli olur? Ayrıca, soğan ve biber eklemek harika bir fikir, pidenin tadını nasıl etkiler acaba? Hamurun ince açılması gerektiğini biliyorum, ama ne kadar ince yapmalıyım ki, iç harcı taşmasın? Farklı çeşitlerini denemek de çok eğlenceli, klasik tavuklu pide dışında saray pidesini ya da ızgara tavuklu pideyi denemeyi düşünmüştüm. Sizce hangi tarif en çok beğenilir? Tavuklu pidenin besin değeri hakkında da bilgi almak istiyorum, çünkü sağlıklı bir yemek yapmak istiyorum. Pideyi hazırladıktan sonra, en iyi nasıl servis edebilirim?
Tavuklu pide yapmaya karar verdiğimde, ilk aklıma gelen şey, iç harcı için en iyi tavuk etini nasıl hazırlayacağım oldu. Tavuk etini haşlamak mı yoksa ızgara yapmak mı daha lezzetli olur? Ayrıca, soğan ve biber eklemek harika bir fikir, pidenin tadını nasıl etkiler acaba? Hamurun ince açılması gerektiğini biliyorum, ama ne kadar ince yapmalıyım ki, iç harcı taşmasın? Farklı çeşitlerini denemek de çok eğlenceli, klasik tavuklu pide dışında saray pidesini ya da ızgara tavuklu pideyi denemeyi düşünmüştüm. Sizce hangi tarif en çok beğenilir? Tavuklu pidenin besin değeri hakkında da bilgi almak istiyorum, çünkü sağlıklı bir yemek yapmak istiyorum. Pideyi hazırladıktan sonra, en iyi nasıl servis edebilirim?
Cevap yaz