Kuçbağlı pide tarifini okuduktan sonra, özellikle harcın hazırlanma aşamaları beni çok etkiledi. Kıymanın ve sebzelerin kavrulması sırasında çıkan kokuların hayal bile edilemeyecek kadar lezzetli olduğunu düşünüyorum. Pideyi hazırlarken, malzemelerin tazeliği ve oranları ne kadar önemli, değil mi? Dinlendirme aşaması da oldukça mantıklı; lezzetlerin birbirine karışması kesinlikle pideyi daha özel kılacaktır. Sizce pideyi yoğurtla servis etmek, lezzeti nasıl etkiliyor? Ekstra sebzeler ekleyerek çeşitlendirme fikri de çok hoş, özellikle hangi sebzeleri denemek istersiniz?
Kuçbağlı pide tarifini okuduktan sonra, özellikle harcın hazırlanma aşamaları beni çok etkiledi. Kıymanın ve sebzelerin kavrulması sırasında çıkan kokuların hayal bile edilemeyecek kadar lezzetli olduğunu düşünüyorum. Pideyi hazırlarken, malzemelerin tazeliği ve oranları ne kadar önemli, değil mi? Dinlendirme aşaması da oldukça mantıklı; lezzetlerin birbirine karışması kesinlikle pideyi daha özel kılacaktır. Sizce pideyi yoğurtla servis etmek, lezzeti nasıl etkiliyor? Ekstra sebzeler ekleyerek çeşitlendirme fikri de çok hoş, özellikle hangi sebzeleri denemek istersiniz?
Cevap yaz