Mantarlı kuşbaşılı pide tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Malzemeler oldukça basit ve evde kolayca bulunabilir. Özellikle iç harcındaki kuşbaşı et ve mantar kombinasyonu çok hoşuma gitti. Hamurun mayalanması için beklemek sabır gerektiriyor ama sonuçta ortaya çıkacak olan lezzet düşüncesi beni heyecanlandırıyor. Pideleri şekillendirirken kenarları kapatmanın püf noktası nedir? Ayrıca, pidenin yanına yoğurt veya ayran tercih etmek harika bir fikir. Ancak salata ile birlikte servis etmek de doyuruculuğu artırabilir. Daha önce denemiş biri olarak, hamurun kıvamı için ılık suyu eklerken dikkat etmem gereken başka bir şey var mı?
Mantarlı kuşbaşılı pide tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Malzemeler oldukça basit ve evde kolayca bulunabilir. Özellikle iç harcındaki kuşbaşı et ve mantar kombinasyonu çok hoşuma gitti. Hamurun mayalanması için beklemek sabır gerektiriyor ama sonuçta ortaya çıkacak olan lezzet düşüncesi beni heyecanlandırıyor. Pideleri şekillendirirken kenarları kapatmanın püf noktası nedir? Ayrıca, pidenin yanına yoğurt veya ayran tercih etmek harika bir fikir. Ancak salata ile birlikte servis etmek de doyuruculuğu artırabilir. Daha önce denemiş biri olarak, hamurun kıvamı için ılık suyu eklerken dikkat etmem gereken başka bir şey var mı?
Cevap yaz